Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری آریا»
2024-05-09@01:22:12 GMT

ابتکار: هويت تاريخي شهرها بايد حفظ شود

تاریخ انتشار: ۱۱ فروردین ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۷۸۷۷۷۶۲

ابتکار: هويت تاريخي شهرها بايد حفظ شود

خبرگزاري آريا - مشهد- ايرنا- معاون رئيس جمهوري در امور زنان و خانواده گفت: احياء بافتهاي سنتي، احياء ريشه هاي فرهنگي و هويتي يک شهر است لذا هويت تاريخي شهرها بايد حفظ شود.

معصومه ابتکار که بطور غيررسمي به مشهد سفر کرده است روز شنبه در جريان بازديد از خانه تاريخي داروغه در منطقه ثامن اين شهر افزود: نسل جوان بايد بدانند چه ريشه هاي اصيل و عميق فرهنگي و هويتي در ايران داريم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وي ادامه داد: خانه تاريخي داروغه داراي معماري علمي و سنتي شگفت انگيزي است که در دوران خود بسيار پيشرو بوده است، جلوه هاي هنري اين بنا فوق العلاده مي باشد در هر گوشه آن پيامي از زيبايي و هنر منتقل مي شود.
معاون رئيس جمهوري در امور زنان و خانواده گفت: کار شهرداري مشهد و منطقه ثامن در احياء اين بنا اقدامي ارزشمند و ارزنده بوده است. اميدواريم در نقاط ديگر شهر مشهد و کشور نيز اين نگاه باشد که عناصر فرهنگي خود را شناسايي و احيا کنيم و اجازه ندهيم فرهنگ غني ايران تبديل به خاک و آوار شود.
وي افزود: سازمان يونسکو خانه تاريخي داروغه را به عنوان يک اثر ميراثي شناسايي و از احياء آن قدرداني کرده است. اين قدرداني يونسکو به منزله جهاني بودن اين ميراث تاريخي است لذا بايد ارزش اين بنا را به عنوان بخشي از فرهنگ و تمدن بشري دانست.
ابتکار اظهار اميدواري کرد شهرداري مشهد کماکان با اقدامات شايسته فرهنگي به معرفي اين بنا و جذب گردشگران براي بازديد از اين اثر تاريخي اهتمام داشته باشد.
وي به اقدامات استقبال از بهار در سطح شهر مشهد نيز اشاره و بيان کرد: در بازديدي که از سطح اين شهر داشتم شاهد کارهاي زيبا، گل آراييهاي قشنگ و نورپردازيهاي نو بودم که فضاي مشهد را مفرح و بانشاط کرده است. زندگي در شهر مشکلات زيادي به همراه دارد لذا براي خارج شدن از اين شرايط بايد عناصر زيبايي شناسي تقويت شوند که بخشي از آن در حوزه ميراث شناسي و بخشي نيز به طبيعت و فضاي سبز مربوط مي شود.
معاون رئيس جمهوري در امور زنان و خانواده ادامه داد: ساير شهرها نيز بايد از اين اقدامات الگوبرداري و به ايجاد نشاط و اميد در شهرها کمک کنند. ملت ايران ملتي علاقه مند به فرهنگ و تمدن خود هستند که بايد اين مهم در جلوه هاي شهري منعکس شود.
خانه تاريخي داروغه مربوط به دوره قاجار است. اين مجموعه تاريخي از 29 اسفند گذشته تا 13 فروردين جاري از ساعت 9 تا 21 پذيراي بازديدکنندگان بوده و مورد استقبال زائران و مسافران قرار گرفته است.
7505/1858
انتهاي پيام /*

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۸۷۷۷۶۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

استفاده از فناوری‌های نوین در اصفهان برای تبدیل شیرابه‌ها به مواد و انرژی

شهردار اصفهان گفت: ویژگی کار در کلان‌شهر اصفهان نسبت به سایر شهرها استفاده از فناوری‌های نوین است، به‌طوری که با حداقل فضای ممکن و آخرین تکنولوژی‌ها فرایند تبدیل پسماند ساختمانی و تصفیه شیرابه انجام می‌شود.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، علی قاسم‌زاده امروز_چهارشنبه نوزدهم اردیبهشت_ در سی‌ودومین ویژه‌برنامه «به احترام مردم اصفهان» با محوریت بهره‌برداری از پروژه‌های سازمان مدیریت پسماند شهرداری اصفهان اظهار کرد: یکی از مسائل مدیریت در هر کلان‌شهر، حتی شهرهای کوچک‌، مدیریت پسماند است؛ پسماند می‌تواند تهدیدی برای شهر، محیط زیست و سلامت مردم محسوب شود، از طرفی اگر به چرخه طبیعت بازگردد، تبدیل به یک فرصت می‌شود.

وی با بیان اینکه در مدیریت پسماند تلاش بر این است که پسماند تر و خشک در چرخه بازیافت تبدیل به مواد و انرژی شود که هر کدام به اقتضای نوع پسماند تکنولوژی مربوط به خود را می‌طلبد، افزود: در مدیریت پسماند شهر اصفهان سعی شده است انواع پسماند تفکیک و هر کدام با استفاده از آخرین فناوری‌ها به ماده یا انرژی تبدیل شود.

شهردار اصفهان با اشاره به پروژه‎‌هایی که عملیات احداث آن‌ها آغاز شده است، گفت: امروز شاهد کلنگ‌زنی احداث شهرک پسماند خشک بودیم تا بتوانیم این پسماند را به‌صورت متمرکز در یک شهر تفکیک کنیم، این یک گام ابتدایی برای بازیافت پسماند است، احداث کارخانه تبدیل ضایعات ساختمانی به مصالح ساختمانی اتفاق ویژه‌ای است.

وی با بیان اینکه یکی از پسماندهایی که به‌صورت انبوه کلان‌شهرها را درگیر کرده، پسماندهای ساختمانی است، ادامه داد: پسماندهای ساختمانی که اطراف شهرها رها می‌شود، انواع مشکلات زیست‌محیطی را ایجاد می‌کند که یکی از آن‌ها انواع ذرات معلقی است که هنگام وزیدن باد در هوا منتشر و موجب آزار و اذیت شهروندان می‌شود.

قاسم‌زاده با اشاره به بهره‌برداری از واحد تصفیه شیرابه تصریح کرد: پسماندهای تر شیرابه‌ای دارد که اگر جذب زمین شود، خاک را از بین می‌برد و در صورت تبخیر، هوا را آلوده می‌کند؛ اصفهان با استفاده از یک فناوری نوین این شیرابه‌ها را به مواد و انرژی تبدیل می‌کند.

شهردار اصفهان خاطرنشان کرد: این موارد قبلاً در برخی کلان‌شهرها اجرا شده، اما ویژگی کار ما در اصفهان استفاده از فناوری‌های نوین است، با حداقل فضای ممکن و آخرین تکنولوژی‌ها فرایند تبدیل پسماند ساختمانی و تصفیه شیرابه انجام می‌شود.

وی با بیان اینکه مجموعه هزینه صرف شده برای پروژه‌های سازمان مدیریت پسماند ۲۷۰ میلیارد تومان است، گفت: با توجه به اینکه در سالی قرار داریم که رهبر معظم انقلاب بر استفاده از بخش خصوصی برای تولید تاکید دارند، دو پروژه تبدیل ضایعات ساختمانی و تبدیل شیرابه به کمک سرمایه‌گذار خصوصی انجام می‌شود.

کد خبر 751746

دیگر خبرها

  • ساختمان‌های چندکاربری؛ نیاز امروز شهرها
  • ابتکار شهرداری سمنان برای تقویت گردشگری جاده ابریشم ایران
  • استفاده از فناوری‌های نوین در اصفهان برای تبدیل شیرابه‌ها به مواد و انرژی
  • ابتکار عمل گمرک و ارتقا وضعیت دولت در شاخص شفافیت
  • انجام بیش از ۸۲۰هزار آزمون کلرسنجی از شبکه های توزیع آب در گلستان
  • آغاز به کار نخستین مدرسه ترافیک کشور در کرمانشاه با ابتکار پلیس
  • اسکی ۱۵۰ مدال دارد/ از قله به درون شهرها رفتیم
  • جهان در سراشیبی سقوط نرخ تولد
  • فیلم| ابتکار جالب شهروندان اسپانیایی در جهت حمایت و همبستگی با فلسطین و مردم غزه
  • مسجد و هویت‌بخشی به محله